Başarılı personellere ödül

Kütahya Belediye Meclisi, 2. Dönem 7. Olağan Meclis toplantısı, 07.10.2020 tarihinde Belediye Hizmet Binası Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Başkanlığında gerçekleştirildi.

Kütahya Belediye Meclisi Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik gerçekleştirdiği hukuk dışı saldırıları kınayarak, Azerbaycan’a ortak destek bildirisi yayınladı.

Daha sonra Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi’nin Dârü’l-Kurrâ Restorasyon Uygulaması ve Saraçhane-Kavaflar Sokak Üst Örtü Uygulaması projeleri ile “2019 yılı Başarı Ödülü”ne layık görülmesinde emeği geçen Belediye personeline teşekkür belgesi takdim etti.

Projelerde emeği geçen belediye personelini tebrik ederek teşekkürlerini sunan Başkan IŞIK, Tarihi Kentler Birliği’nin kuruluşunun 20. Yıl dönümü sebebiyle düzenlenen proje yarışmasında her iki projesi de ödül alan bir belediye olmanın onurunu yaşadıklarını ifade etti.

Kütahya Belediyesi’nin son mali verilerinin kamuoyuyla paylaşılmasının ardından, 1994 – 2004 yılları arasında Kütahya eski Belediye Başkanlığı görevini yapmış olan Süleyman Canan, selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Kütahya eski Belediye Başkanı Süleyman Canan, konuşmasında Başkan Işık’a nazik daveti sebebiyle teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Selamlama konuşmasının ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, eski Belediye Başkanı Canan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Kütahya Belediye Meclisi, 2. Dönem 7. Olağan Meclis toplantısında daha sonra; Belediye Meclisi’nin 10.06.2019 tarih ve 161 sayılı kararıyla kabul edilen Zabıta Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliğinin iptal edilerek yeniden hazırlanarak güncellenen Zabıta Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliği Taslağı konusu, Belediye Meclisi’nin 10.06.2019 tarih ve 161 sayılı Meclis Kararı ile kabul edilerek yürürlüğe giren Bilgi İşlem Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliği’nin iptal edilerek yeniden güncellenen Bilgi İşlem Müdürlüğü Görev Yetki Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliği Taslağı konusu, Belediye Meclisi’nin 20.04.2020 tarih ve 152 sayılı kararıyla kabul edilen T.C. Kütahya Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliğinin iptal edilerek, yeniden hazırlanan T.C. Kütahya Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmelik Taslağı konusu, İlimiz merkez Fuatpaşa Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde bulunan Kent Park isminin “Şehit Yaşar Çakır Kent Parkı” olarak değiştirilmesi talebi konuları görüşüldü.

PAYLAŞ