BAKANLIKTAN HİBE KONTEYNER

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çukurca Belediyesi’ne çöp konteyneri yardımı yapıldı. Bu kapsamda 39 adet yeni çöp konteyneri hibe edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kütahya ziyaretlerinde kapsamında yapılan istişare toplantısında Çukurca Belediyesine çöp konteyner ve 2 yüz bin TL hibe desteği vereceğini beyan etmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çukurca Belediyesine hibe edilen 39 adet 800 LT’lik ilk destek teslim edildi.
Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, “Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Belediyemize hibe ettiği galvaniz çöp konteynerleri tarafımızdan teslim alındı. İhtiyaç duyulan bölgelere ve çeşitli nedenlerle yıpranmış olan çöp konteynerlerinin yerine yenilerini yerleştireceğiz. Geçtiğimiz yıl Belediyemizce 50 adet 400 LT’lik çöp konteynerini Beldemize kazandırmıştık. Bakanımıza, Belde halkımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu organizasyonun ilimizde gerçekleşmesini teminle Kütahya’mız, ilçelerimiz ve Beldelerimiz adına önemli kazanımlara önderlik eden İl başkanlığımız, Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

PAYLAŞ