Asfalt Ve Seyir Terası Projesi Yerinde İncelendi

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 30 Ağustos Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmaları ile yapımı süren seyir terası projesini yerinde inceleyerek ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı.

MAHALLEYE DEĞER KATACAK PROJELER YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 30 Ağustos Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmaları ile yapımı süren seyir terası proje alanında incelemelerde bulundu. Ziyarete 30 Ağustos Mahallesi Muhtarı Nuri Dursun da eşlik etti.

ÇALIŞMALARIN SON DURUMU MASAYA YATIRILDI

Sahada görev yapan ekiplerden kapsamlı bilgi alan Başkan Kahveci, asfalt uygulamaları ve seyir terası projesindeki ilerlemeyi detaylı şekilde değerlendirdi. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda sürdürülmesine yönelik görüş alışverişinde bulunan Kahveci, projelerin titizlikle takip edildiğini ifade etti.

“YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAK YATIRIMLAR ÖNCELİĞİMİZ”

Mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltecek yatırımların büyük önem taşıdığını belirten Başkan Eyüp Kahveci, Kütahya genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

HİZMET ATAĞI SÜRECEK

Kütahya Belediyesi, kentin ihtiyaçlarına cevap veren projeleri hayata geçirmeyi ve vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini artırmayı sürdüreceğini bir kez daha vurguladı.

PAYLAŞ