ALT YAPIYA ÖNEM VERİLİYOR

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, alt yapı çalışmalarının devam ettiği bölgelerde incelemelerde bulunup çalışmaları da yakından inceliyor.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan program dahilinde asfalt çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da vatandaşların bizzat Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a ilettikleri sorun ve talepler hızla yerine geliyor. Son olarak Sanayi Sitesinde yıllardır unutulan alt yapı ve üst yapı sorunları sorunlar hızlıca gideriliyor.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Sanayi Sitesindeki başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları inceleme gezisi anında işyeri sahiplerinin kendisinde bizzat ilettiği asfalt sorununa bir gün içinde çözüm bularak vatandaşların taleplerini yerine getirdi. Başkan Işık Sanayi Sitesinde yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve esnaflarla bir araya gelerek taleplerini aldı. Bir vatandaşın Başkan Işık’a ‘size oy vermediğime pişmanım, hizmetleriniz için teşekkür ediyorum’ sözleri ise Kütahya Belediyesi’nin herkese eşit mesafe hizmet götürdüğünün ispatı oldu.

PAYLAŞ