AKÇADURAK’TAN, İTFAİYE HAFTASI ZİYARETİ

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Mehmet Demirtaş, Rıza Köylü ve Sait Aydemir eşlik etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İtfaiye Teşkilatımız, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Tüm risklere rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan İtfaiye çalışanlarımız başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getirmektedir. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, mesai kavramı gözetmeksizin görevinin başında olan itfaiyeci kardeşlerimizin İtfaiye Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum”Açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ