Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) önemli isimler, Kütahya Şeker Fabrikası’nda grevde olan işçilere dayanışma ziyareti gerçekleştirdi.

GREVDEKİ İŞÇİLERLE BULUŞTULAR
CHP heyeti, sendika ve grevde olan işçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Ziyarette, Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, Milletvekili Ali Fazıl Kasap ve Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci hazır bulundu. Heyet, Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök ve Şube Başkanı Kenan Piynar’dan grev süreci hakkında bilgi aldı.

‘MÜCADELELERİNDE YANLARINDAYIZ’ MESAJI
CHP’li yetkililer, grevdeki işçilerin haklı mücadelelerinde yanlarında olduklarını vurguladı. Yapılan görüşmede, işçilerin talepleri ve grevin geleceği ele alındı. CHP’li yetkililerin bu ziyareti, hem sendika hem de işçiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Grevin yarattığı belirsizliğin çözümü için parti olarak her türlü desteği vermeye hazır oldukları belirtildi.
