Kütahya’nın Sevilen Başkanı Hayatını Kaybetti

Kütahya Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Mehmet Çaltı yaşam savaşını kaybetti

YAY GEÇİDİNDE MOTOSİKLET ÇARPMIŞTI

27 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerinde menderes caddesinde yaya geçidinden geçerken motosikletin çarptığı Kütahya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı herkes tarafından sevilen Mehmet Çaltı hastaneye kaldırılmıştı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yoğun bakıma alınan ve daha sonra durumunun ciddi olduğu açıklanan Mehmet Çaltı hastanede yaşam savaşı veriyordu.  Bu sabah saatlerinde ağırlaştığı öğrenilen Başkan Çaltı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Yaklaşık 29 yıldır Kütahya Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmeleri Esnaf Odasının çeşitli kademelerinde görev alan Çaltı son noktayı başkan olarak koydu. Çaltı geçmiş haftalarda yapmış olduğu açıklamada; “1996 yılında yönetim kurulu üyesi olarak başladığım bu onurlu görev yolculuğumda, iki dönem yönetim kurulu üyeliğimin ardından Oda Başkanlığına seçildim. Aralıksız beş dönem boyunca, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumak, odamızı ve Kütahya’mızı en iyi şekilde temsil etmek için var gücümle çalıştım. Bu süreçte, birlikte attığımız her adımda sizlerin desteğini ve güvenini yanımda hissettim” demişti.

GENÇLERE BIRAKACAĞINI İFADE ETMİŞTİ

Bugün geldiğimiz noktada, büyük bir onurla sürdürdüğüm bu görevi, artık genç meslektaşlarımızın enerjisine ve vizyonuna bırakmanın doğru olacağına inanıyorum diyen Çaltı; “ Bu nedenle, 2026 yılı Oda seçimlerinde başkan adayı olmayacağımı tüm üyelerimize, meslektaşlarıma ve Kütahya kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” demişti.

PAYLAŞ