Kütahya’nın Dumlupınar Belediyesi, Ramazan ayına özel olarak vatandaşların daha rahat hizmet alabilmesi için çalışma saatlerinde değişikliğe gitti.
1 SAAT DÜZENLEME YAPILDI
Belediyenin hizmet saatleri, Ramazan boyunca 09.30 ile 16.30 arasında olacak şekilde güncellendi. Başkan Zekeriya Yılmaz, tarafından yapılan açıklamada, bu düzenlemenin, oruç tutan vatandaşların sahur ve iftar saatlerine daha uygun bir çalışma düzeni oluşturmak amacıyla alındığı belirtildi. Ayrıca, bu değişikliğin belediye personelinin de Ramazan ayını daha sağlıklı bir şekilde geçirmelerine katkı sağlaması hedefleniyor.
“ÖZEL AYDA DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ”
Dumlupınar Belediye Başkanı Zekeriya Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı; “Ramazan ayında vatandaşlarımızın rahatlığı ve huzuru için böyle bir düzenleme yaptık. Belediyemiz, her zaman halkımızın yanında ve onların ihtiyaçlarına göre hareket etmeye devam edecektir. Bu özel ayda, hep birlikte daha dayanışma içinde olacağız.”


