Yeni Parti’de Kongre Öncesi Sürpriz: Başkan Değişiyor Mu?

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Yeni Parti teşkilatında kongre öncesi dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

GÜLTEKİN’İN İSTİFASI BEKLENİYOR

Altıntaş’ta Yeni Parti teşkilatında kongre öncesi dikkat çeken bir değişim iddiası gündeme geldi. Siyasi kulislerden edinilen bilgilere göre mevcut İlçe Başkanı Onur Gültekin’in, ailevi nedenler nedeniyle ilk kongre öncesinde görevinden istifa etmesi bekleniyor. Gültekin’in olası istifasının ardından gözler, teşkilatın yönetim kurulu üyelerinden ve iş insanı Mehmet Göçük’e çevrildi.

GÖÇÜK BAŞKANLIĞA TALİP

Kulislerde yer alan bilgilere göre Göçük’ün, ilçe başkanlığı görevine talip olarak ilk kongrede aday olması bekleniyor. Göçük’ün adaylığıyla birlikte Altıntaş teşkilatında kongre sürecinin daha da hareketlenmesi beklenirken, yeni dönemde teşkilatın nasıl şekilleneceği de merak konusu oldu.

GÖZLER KONGRE SÜRECİNDE

Gültekin’in istifasının gerçekleşmesi ve Göçük’ün adaylığını resmen açıklaması halinde Yeni Parti Altıntaş İlçe Teşkilatı’nda kongre öncesi önemli bir değişim yaşanmış olacak. Öte yandan söz konusu gelişmelere ilişkin taraflardan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Teşkilatta gözler, önümüzdeki günlerde yapılması beklenen açıklamalara ve kongre sürecine çevrildi.

PAYLAŞ