Altıntaş’tan Banaz’a Vefa Ziyaretleri

Altıntaş’ta görev yaptığı dönemde vatandaşlarla kurduğu güçlü bağ ve ilçede bıraktığı izlerle gönüllerde yer edinen Banaz Kaymakamı Musa Kazım Çelik, eski dostları ve ilçe muhtarlarının ayrı ayrı gerçekleştirdiği ziyaretlerle anıldı.

GÖNÜLLERDE İZ BIRAKAN KAYMAKAMA VEFA ZİYARETLERİ

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde geçmiş dönemlerde görev yapan Kaymakam Musa Kazım Çelik, yeni görev yeri olan Uşak’ın Banaz ilçesinde Altıntaş’tan gelen misafirlerini ağırladı. Altıntaş Ziraat Odası Başkanı Sadettin Koşmaz ve önceki dönem İl Genel Meclisi Üyelerinden Muzaffer Ünlü’nün gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Üçhüyük Köyü Muhtarı Ahmet Gülpınar ile Şanlıyurt Köyü Muhtarı İbrahim Kayabaşı da Kaymakam Musa Kazım Çelik’i ayrı ayrı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Çelik’in Altıntaş’ta görev yaptığı dönemde vatandaşlarla kurduğu samimi iletişim ve köylerde bıraktığı olumlu izler gündeme geldi. Ziyaretçiler, Kaymakam Çelik’e yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, görev sürecinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

“GİTTİĞİ HER YERDE İZ BIRAKIYOR”

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Altıntaş Ziraat Odası Başkanı Sadettin Koşmaz, Kaymakam Çelik’in görev yaptığı dönemlerde vatandaşlarla kurduğu gönül bağının önemine dikkat çekti. Koşmaz, Çelik’in misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Misafirperverliğinden dolayı kendisine şükran duyuyorum. Gittiği her yerde insanların kalbinde kalıcı eserler bırakan kaymakamımıza teşekkür ederim. Bu davranışlarının örnek olmasını temenni ederim.” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARDAN SAMİMİYET VURGUSU

Üçhüyük Köyü Muhtarı Ahmet Gülpınar ve Şanlıyurt Köyü Muhtarı İbrahim Kayabaşı da Kaymakam Çelik’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Altıntaş’ta görev yaptığı dönemde vatandaşlara gösterdiği yakın ilgi ve samimi yaklaşımın unutulmadığını ifade etti.

PAYLAŞ