Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Zafertepe Mahallesi’nde yapımı planlanan Kent Lokantası’nın hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulundu.

BAŞKAN KAHVECİ SAHADA: YOL HARİTASI MASAYA YATIRILDI
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Zafertepe Mahallesi’nde yapımı planlanan Kent Lokantası projesinin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundu. Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı saha ziyaretinde proje alanı yerinde değerlendirilirken, bölgenin fiziki koşulları, vatandaşların ihtiyaçları ve uygulama sürecine ilişkin teknik değerlendirmeler yapıldı.

HEDEF: UYGUN FİYATLI VE SAĞLIKLI YEMEĞE KOLAY ERİŞİM
İncelemeler sırasında projenin en verimli şekilde hayata geçirilmesi için izlenecek yol haritası üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Eyüp Kahveci, Kent Lokantası’nın vatandaşların uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek hizmetine erişimini kolaylaştıracağını vurguladı.

ÇALIŞMALAR TEKNİK DEĞERLENDİRMELERİN ARDINDAN HIZLANACAK
Belediye yetkilileri, teknik değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından Kent Lokantası projesinin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini bildirdi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Zafertepe Mahallesi’nde önemli bir sosyal hizmetin vatandaşlarla buluşturulması hedefleniyor.