KİYD Kurucularından Av. Cevdet Dayıoğlu’nun hayrına, Kütahyalı çocuk edebiyatı yazarı Gülten Dayıoğlu, Av.Murat Dayıoğlu başta olmak üzere Dayıoğlu ailesi tarafından Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi Üniversite öğrencileri ve hemşehrileri ile iftar programı tertip etti.

DAYIOĞLU BİRARAYA GETİRDİ
Gönüllerin coşup, dostlukların pekiştiği, Ramazan ayının manevi ikliminde İstanbul’da yaşayan Kütahyalılar NO 1 Culinaria Zekeriyaköy’de buluştu. Ramazan Ayı’nın manevi ikliminde hemşehrilerini ve Üniversite öğrencilerini bir araya getiren Dayıoğlu ailesi misafirlerini büyük bir mutlulukla karşılayıp, güzel bir akşamın yaşanmasına vesile oldular.
İftar programında, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Ömer Sülün’ün teşekkür ve açılış konuşmasına müteakiben, Av. Murat Dayıoğlu, Gülten Dayıoğlu, Cemal Dayıoğlu, Zeynep Dayıoğlu, Defne Dayıoğlu ev sahibi olarak konuşarak katılımcılara katılımları için teşekkürlerini ilettiler.

TANIŞIP KAYNAŞMA SAĞLANDI
Katılımcılar ve Üniversite öğrencileri bu güzel akşamda birbirleri ile tanışıp kaynaşırken KİYD İstanbul Şube Başkanı Ömer Sülün; “Bu programı yaparak, bizlere gönül saraylarını sonuna kadar açan, Dayıoğlu Ailesine sonsuz teşekkür ederiz. Programımıza katılan tüm hemşehrilerimize, büyüklerimize, öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz” dedi.