Kırıkkale’de Efrahim Alkın Dönemi Kapandı

Kırıkkale F.K., teknik direktör Efrahim Alkın ile yollarını ayırdı. Küme düşme potasının sıcaklığını hisseden yönetim, kötü gidişata “dur” demek için düğmeye bastı.

KAN DEĞİŞİMİ ŞART OLDU

Kırıkkale futbol camiasında hareketli saatler yaşanıyor. Bir süredir saha sonuçları nedeniyle eleştirilerin odağında olan Kütahyalı teknik direktör Efrahim Alkın ile yönetim kurulu arasında yapılan kritik görüşme sona erdi. Toplantıdan “karşılıklı anlaşma” kararı çıkarken, Alkın’ın Kırıkkale serüveni resmen noktalandı.

7 MAÇTA SADECE 7 PUAN

Sezonun kritik bir evresinde görevi devralan Kütahyalı teknik adam, Kırıkkale başında çıktığı 7 karşılaşmada beklentilerin uzağında kaldı. Bu süreçte sadece 2 galibiyet sevinci yaşayan ekip, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Toplanan 7 puan, camiadaki huzursuzluğu dindirmeye yetmedi.

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR: ROTA KÜME DÜŞME HATTI

16 takımlı ligde zor günler geçiren Kırıkkale, Efrahim Alkın yönetiminde 14. sıraya kadar geriledi. Ligin dibine demir atan ve küme düşme potasının içerisinden çıkamayan takımda, taraftarın tepkisi ve yönetimin kaygısı ayrılığı kaçınılmaz kıldı.

PAYLAŞ