Kütahya Altıntaş’ta Genç Ofis Kitap Kafe, gençleri sadece kitaplarla değil; hayatın içinden kareler ve derin anlamlar taşıyan sözlerle buluşturuyor.
GENÇLİĞİN KALBİ BU OFİSTE ATIYOR
Altıntaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Genç Ofis Kitap Kafe, sıradan bir kütüphane olmanın ötesine geçerek bir yaşam merkezine dönüştü. Gençlerin sosyal ve kültürel gelişimini desteklemek amacıyla hayata geçirilen proje, ilçedeki üniversiteli ve liseli gençlerin ilgi odağı haline geldi.

“1 KİTAP, 1 FİLM, 1 SÖZ”: ZİHİNLERE YOLCULUK
Eğitmen Betül Ayşe Karabunar’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte; sadece okumak değil, izlemek ve üzerine düşünmek de esas alınıyor. Seçilen bir kitabın derinliği, bir filmin görsel hikayesi ve hafızalara kazınan bir sözün ilham verici gücü gençlerle birlikte analiz ediliyor.

TARTIŞAN, ÜRETEN VE SOSYALLEŞEN BİR NESİL
Etkinlik, gençlerin eleştirel düşünme becerilerini geliştirirken aynı zamanda güvenli bir sosyal ortamda fikir alışverişi yapmalarına olanak sağlıyor. Kitap Kafe’nin sıcak atmosferiyle birleşen bu kültürel şölen, Altıntaş’ta gençlik projelerinin çıtasını bir adım daha yukarı taşıdı.