Altıntaş Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, “Eğitime Destek ve Teşvik Projesi” kapsamında Sevdiğin Köyü’nde veli ve öğretmenlerle buluştu. Kaymakam Yıldırım’ın eğitim aşkıyla şekillenen projeler, öğrencilere kitap desteğiyle taçlanıyor.

EĞİTİMDE “ALTIN ÜÇGEN”: VELİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ İŞ BİRLİĞİ
Kaymakam Ayşegül Yıldırım’ın bizzat başlattığı ve yakından takip ettiği “Eğitime Destek ve Teşvik Projesi”, Sevdiğin Köyü İlk ve Ortaokulunda düzenlenen “Aile Buluşması” ile yeni bir ivme kazandı. Eğitimde kalitenin sadece sınıflarla sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayan Yıldırım; spor, sanat ve bilimle iç içe bir nesil yetiştirmek için okul-aile dayanışmasının hayati önem taşıdığını belirtti.

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Toplantıda velilerin ve öğretmenlerin taleplerini tek tek not alan Kaymakam Yıldırım, samimi yaklaşımıyla eğitim camiasının gönlünü fethetti. Eğitimin her kademesini bir öncelik haline getiren Yıldırım, ilçedeki eğitim standartlarını yükseltmek adına tüm imkanların seferber edileceğinin sözünü vererek katılım sağlayanlara teşekkür etti.
“OKUYAN NESİL PROJESİ” İLE KİTAPLAR ÖĞRENCİLERE ULAŞTI
Kaymakamlık himayesinde yürütülen bir diğer önemli çalışma olan “Okuyan Nesil Projesi”nde de somut adımlar atıldı. Proje kapsamında düzenlenen Kitap Okuma Yarışması için seçilen özel eserler, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla öğrencilere ulaştırıldı. Kaymakam Yıldırım’ın okuma kültürünü yaygınlaştırma vizyonu, minik ellerin kitapla buluşmasıyla hayat buldu.