Altıntaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nadir Ertaş, 2026 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı için tarih verdi.
BÜYÜK BULUŞMA 9 OCAK’TA
Altıntaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nadir Ertaş, odanın en yetkili organı olan Genel Kurul’un toplanacağını duyurdu. İlçe ekonomisinin bel kemiği olan esnaf ve sanatkarları bir araya getirecek olan toplantı, esnafın sorunlarının görüşülmesi ve yeni döneme dair kararların alınması açısından büyük önem taşıyor.
ADRES: BELEDİYE DÜĞÜN SARAYI
Esnafın birlik ve beraberliğini pekiştirecek olan toplantının adresi ve saati de netleşti. Oda üyeleri, 9 Ocak Cuma günü saat 11.30’da Altıntaş Belediye Düğün Sarayı’nda bir araya gelecek. Toplantıda hem geçmiş dönem faaliyetleri değerlendirilecek hem de gelecek vizyonu çizilecek.
BAŞKAN ERTAŞ’TAN BİRLİK ÇAĞRISI VE HAYIRLI KAZANÇ TEMENNİSİ
Tüm üyeleri genel kurula katılarak oda yönetimine ve gelecek planlarına sahip çıkmaya davet eden Başkan Nadir Ertaş, açıklamasını esnafa yönelik iyi dileklerle noktaladı. Ertaş, “2026 yılı olağan genel kurulumuzun ilçemize ve esnafımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm üyelerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” mesajını verdi.