Kütahya OSB Yönetiminden “Şeref Han Konağı”na ziyaret

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri, yatırımcı Av. Şeref Han’ın yeni yatırımı olan Şeref Han Konağı Managed by Dedeman’ı ziyaret ederek projeye ilişkin incelemelerde bulundu.

YATIRIM SÜRECİ VE İŞLETME DETAYLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Başkan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Ölçer ve M. Zeyit Damar ile Bölge Müdürü Tunahan Ergin, kısa süre içinde hizmete açılacak olan otel ve restoran konseptindeki Şeref Han Konağı Managed by Dedeman’ı ziyaret etti. Heyet, yatırım süreci ve işletmenin detayları hakkında yatırımcı Av. Şeref Han’dan bilgi aldı.

“KÜTAHYA’NIN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTECEK BİR YATIRIM”

Ziyaret kapsamında yapılan değerlendirmede, projenin Kütahya’nın turizm ve hizmet sektörüne kazandıracağı katma değere vurgu yapıldı. Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sanayi bölgemizde yatırım yapan her girişimcimizin başarı hikayesi, şehrimizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunmaktadır. Şeref Han Konağı gibi değerli yatırımlar, Kütahya’nın marka değerini yükseltecektir.”

PAYLAŞ