Kütahya’nın merkezdeki tek beldesi Seyitömer’de doğalgaz abonelik işlemleri başladı.

SÜREÇ RESMEN BAŞLADI
Kütahya’nın merkezdeki tek beldesi olan Seyitömer, uzun zamandır beklenen doğalgaz konforuna kavuşuyor. Seyitömer Belediye Başkanı Mahmut Yol, belde sakinlerine yönelik yaptığı açıklamada, doğalgaz abonelik sürecinin Torosgaz iş birliğiyle resmen başladığını duyurdu.

BAŞVURULAR BAŞLADI: ADRES SEYİTÖMER BELEDİYESİ
Başkan Yol’un açıklamasına göre, doğalgaz abonelik işlemleri 17 Ekim 2025 Cuma günü saat 10.00 itibariyle başladı. Belde sakinlerinin kolaylıkla başvurularını tamamlayabilmeleri için, Torosgaz’a bağlı görevli ekipler Seyitömer Belediye Hizmet Binası’nda hizmet verecek.
İŞLEMLER KOLAYLAŞTIRILDI: İLK AŞAMA ÜCRETSİZ
Vatandaşların başvurularını sorunsuz bir şekilde yapmaları için gereken tüm kolaylıkların sağlandığını belirten Başkan Yol, “Daha konforlu, temiz ve çevreci bir yaşam için Seyitömer’de doğalgaz konforuna hep birlikte kavuşuyoruz” dedi.
Başkan Yol, abonelik başvurusu sırasında herhangi bir ücret alınmayacağını, ödemelerin daha sonra internet bankacılığı üzerinden yapılabileceğini vurguladı.
ABONELİK İÇİN GEREKLİ BELGELER TAMAMLANMALI
Başvuru yapacak vatandaşların yanlarında bulundurması gereken belgeler eksiksiz olmalıdır. Bu belgeler sırasıyla; Tapu, Yapı Kayıt Belgesi veya Ecrimisil Belgesinden herhangi biri, Yapı Ruhsatı, Yapı Kullanım İzin Belgesi veya Emlak Beyanından biri, Kimlik Fotokopisi ve Belediyeden alınacak Adres Tespit Kâğıdı (Borcu Yoktur Belgesi) şeklinde sıralanmaktadır. Ayrıca, binadaki daire sayısına göre de ek belgeler talep edilmektedir. 8 daireye kadar olan binalar için bir dilekçe yeterli olurken, 8 daire ve üzeri yapılarda ise noter onaylı karar defterinin ibraz edilmesi zorunludur.