Önce çelenk sundular sonra İzmir’e akın ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına iki etkinliği birden sığdırdı.

ÇELENK SUNDULAR

CHP Kütahya İl Örgütü ilk olarak İl Başkanı Tamer Yenikaya, Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve partililerin de katılımıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Zafer Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi.

İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİNDEN YOĞUN KATILIM

Partililer törenin akabinde ise tüm ilçe örgütleriyle birlikte İzmir’de Genel Merkez tarafından düzenlenen Ekrem İmamoğlu’na özgürlük mitingine katılım sağladı. İl merkezi ve İlçelerden yoğun katılımların yaşandığı miting için birçok ilçe örgütü otobüs kaldırmayı ihmal etmedi.

“KURTULUŞUN TOPRAKLARINDAN REKOR SAYIYLA KATILDIK”

Miting hakkında konuşan CHP Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, “Genel Başkanımız Özgür Özel’in de bahsettiği gibi İzmir bizim gözümüzde adeta bir açık hava Kurtuluş Savaşı müzesidir. Bizlerde kurtuluşun toprakları olan Kütahya’dan rekor diyeceğimiz bir sayıyla bu mitinge katılım sağladık. Aslında bu bir halkın uyanışı olup ekonomik, siyasi ve sosyal tüm konulardaki haksızlığa karşı tepkisidir” dedi.

PAYLAŞ