Tarihi gün: Doğalgaz için ilk kazma vuruldu

Altıntaş ilçesinde uzun süredir beklenen doğalgaz altyapı çalışmalarına resmen başlandı.

“TARİHİ BİR GÜN YAŞIYORUZ”

Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç, çalışmalara başlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin tarihi bir gün yaşadığını belirtti.

“YAŞAM KALİTEMİZ ARTACAK”

Başkan Tunç, doğalgazın Altıntaş için önemli bir dönüm noktası olacağını vurgulayarak, “Bu hizmet sayesinde hemşehrilerimizin yaşam kalitesi artacak; daha temiz bir çevre, daha ekonomik ve konforlu bir ısınma imkânı sağlanacaktır. Aynı zamanda bu gelişme, ilçemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına da katkı sunacaktır” dedi.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Doğalgaz sürecine katkı sağlayan kişi ve kurumlara da teşekkür eden Tunç, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar olmak üzere, Kütahya Valisi Musa Işın, Torosgaz yetkilileri ve özellikle de TBMM İçişleri Komisyon Başkanvekili ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’a şükranlarını iletti.

“SEVDAMIZ ALTINTAŞ”

Tunç, açıklamasını “Her şey Altıntaş’ımız için, sevdamız Altıntaş. Doğalgaz ilçemize hayırlı olsun” sözleriyle tamamladı.

PAYLAŞ