Kütahya’nın Altıntaş ilçesindeki Mustafa Kemal Ortaokulu, katıldığı turnuvadaki ilk maçını zorlanmadan tamamladı.
İşbirliğiyle düzenleniyor
Altıntaş temsilcisi Kütahya Genelinde İl Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğince düzenlenen Okul Sporları Futsal Küçük Erkekler müsabakalarında ilk maçını oynadı.
2 farkla galip geldi
Altıntaş temsilcisi, sezonun açılış maçında muhteşem bir performans sergileyerek Aslanapa Atatürk Ortaokulunu 4-2 mağlup etti. Altıntaş temsilcisi maça Mehmet Sami Damar, Cemil Yıldırım, Furkan Aktaş, Hasan Şaldır, Mehmet Ali Akkoç, Rafet Mercan, Berat Gün, Berkay Akbunar ve Melih Çayır isimleriyle çıktı.
Teknik kadro, takımı iyi hazırladı
Maç boyunca etkili bir oyun sergileyen Altıntaş ekibi, hücumda ve savunmada dengeli bir performans ortaya koydu. Takımın başarılı Beden Eğitimi Öğretmenleri İbrahim Ilık ve Mustafa Özdemir, oyuncularını maça iyi hazırlayarak sahadan galibiyetle ayrılmalarını sağladı.
Galibiyet serisi yakalamak istiyorlar
Mustafa Kemal Ortaokulu Futsal Takımı, bu galibiyetle sezona moralli bir başlangıç yaparken, gelecek maçlarda da başarılı sonuçlar almayı hedefliyor.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz