Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, bir yandan mevcutta devam eden projeleri incelerken diğer yandan önümüzdeki dönem seçilmesi takdirinde yapacağı projeleri anlatıyor.
Başkan Işık, mesaiye sabah ezanıyla başlıyor
Belediye Başkanı Prof. Dr. Işık, mesaisine sabah namazında vatandaşlarla buluşup çorba eşliğinde sohbet ederek başlarken gün içinde de yapımına devam edilen projeleri inceliyor. Sabah namazının akabinde vatandaşla buluştuktan sonra bölgede yer alan 30 Ağustos Zanaat Çarşısını ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “30 Ağustos Zanaat Çarşımız tamamlanma aşamasına geldi. İş Merkezinin tamamlanmasından hemen sonra Ulu Camii İş Merkezinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnafımız yeni dükkânlarına yerleşmiş olacak. İlave ticari alanlarla birlikte hem şehrimizin ekonomisine katkı sunacak hem de şehrimizin en değerli eserlerinden biri olan Ulu Camimizin önü açılacak. Ulu Cami ön kısmına kazandırılacak. Yeni meydan uygulaması Kütahya’mızın en değerli ticaret alanlarından biri olan bölgenin, turizm değerini arttıracak, ilimize gelen tur otobüslerinin rahatlıkla park etmelerine olanak sağlayacak. Şehrimizin güzel insanlarının hayır duaları ile birlikte başarmaya devam edeceğiz!” dedi.
Başkan Işık gece uyumuyor, gündüz yorulmuyor
Başkan Prof. Dr. Işık, Asım Gündüz Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirirken Akkent Mahallesindeki Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen yüzme yarışlarında gençlerin heyecanına ortak oldu. Çiniciler Çarşısı esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Prof. Dr. Işık, burada Çiniciler Çarşısı düzenleme projesinin en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini de verdi.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.