Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (DPÜ KAMER) ile Kariyer ve Gelecek Topluluğu iş birliğiyle düzenlenen GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret’in konuşmacı olarak katıldığı Mezunlarla Söyleşiler başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.
Mezun olduğu yerde iş dünyasına ışık tuttu
FEF Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu’nda, Üniversitenin Kariyer ve Mezun Merkezinin Mezunlarla Söyleşiler Etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinliğe, GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret yanı sıra akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı. Moderatörlüğünü DPÜ Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Yolvermez’in üstlendiği etkinlikte, Dr. Abdullah Gayret öğrencilere GCA’yı tanıtarak kişisel kariyer yönetiminden, meslek seçiminin öneminden ve GCA’daki iş ve staj olanaklarından bahsetti.
Soru cevap etkinliği de yapıldı
Söyleşide sürdürülebilirlik konusundaki güncel gelişmeler, GCA’nın konuda gerçekleştirdiği ve desteklediği projeler, dünyadaki son ekonomik gelişmeler, iş hayatında sahip olunması gereken yetkinlikler, akademi ve iş dünyasında dikkat edilmesi gerekenler, meslek seçimindeki kritik noktalar konusunda da bilgi verildi. Etkinliğin son bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Dr. Gayret’e günün anısına hediye takdimi yapıldı.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.