MURAT DAĞI GENÇLİK KAMPI YAPIM İŞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Gedizin  gözbebeği olan Muratdağı Termal ve Kayak Merkezine yapılması planlanan Gençlik Kampı yapım işi tüm hızıyla devam ediyor.

Gedizin gözbebeği olan Muratdağı Termal ve Kayak Merkezi’ne yapılması planlanan Gençlik Kampı yapım işi ihalesi 21 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti. İhale tarihinden itibaren yüklenici firma tarafından başlanan inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “21 Ekim 2022 tarihinde 62 Milyon 400 Bin TL bedelle ihalesi gerçekleşen Murat Dağı Gençlik Kampının sözleşmesi Gençlik Spor Bakanlığımız ile Müteahhit Firma arasında imzalanmıştır.

Proje kapsamında yapılmaya devam Gençlik Kampında, 215 yatak kapasiteli, Amfi Tiyatrosu, Yemekhane Alanı, 230 kişilik çok amaçlı spor salonu (Badminton, Voleybol, Basketbol ve Futbol)  ile tesisimiz İlçemize hayırlı olsun.

Gençlik Kampının İlçemize, Muratdağımıza kazandırılmasında emeği geçen; başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Kütahya Valisi Ali Çelik’e, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’a ve AK Parti Kütahya İl yönetimine, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a, İshak Gazel’e, Ceyda Çetin Erenler’e, AK Parti Gediz İlçe Başkanımız Mehmet Erkan’a ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için : 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected]  adresine mail atabilirsiniz                          

PAYLAŞ