GENÇLER İLK 11’DE FORMA ŞANSI BULACAK

Türkiye Futbol Federasyonu 2023-2024 sezonunda yeni lig statüsünde bazı kararlara devam etti. Belediye Kütahyaspor F.K’nın da, Futbol Federasyonun belirlediği kriterlere göre transfer çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Bir isim daha ayrıldı

2023 – 2024 Sezonunda mücadele edecek olan tüm takımların esame listesinde 2001 Doğumlu ve alt yaş kategori den 2 futbolcunun ilk 11 e yazılma kuralı koyuldu. Transfer sezonunda tecrübeli isimleri kadrosuna katarken bir yandan da genç isimlere önem vermesi gereken Belediye Kütahyaspor F.K’da 2001 Doğumlu oyuncu Fatih Kunat’ da Afyon kampından ayrılarak takıma veda etti.

6 isim şartları sağlıyor

Statüde alınan karara göre hareket etmesi zorunlu olan Belediye Kütahyaspor’da şu an için 2001 doğum ve altı olarak Cihangir Çağlıyan sol bek 2001 doğumlu, Ömer Memiş sol stoper, 2001 doğumlu, Arda Keser orta saha 2002 doğumlu, Alper Yerli orta saha 2004 doğumlu, Furkan Sarı stoper 2005 doğumlu ve Can Türk kaleci 2002 Doğumlu olarak forma şansı bekliyor.

4 günlük izin yapılacak

2. Etap kampını yarın sona erdirecek olan takımız 4 günlük iznin ardından tekrar Kütahya da buluşacak ve kaldığı yerden idmanlara devam edecek.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için : 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected]  adresine mail atabilirsiniz                          

PAYLAŞ