Başarılarıyla göz doldurup katıldığı turnuvalarda finaller gören Kütahya Sakatlar Derneği, Vali Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.
Çeyrek Finale Yükseldiler
Kütahya Sakatlar Derneği, yüzme, atletizm ve dans gibi farklı alanlarda elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. Dernek, strateji ve doğruluk oyunu olan Boccia’da yeni bir takım kurdu. Takım, Yalova’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finale kadar yükseldi.
“Sporla engeller aşılır”
Dernek Başkanı Hatice Yakar ve antrenör Ali Osman Altınay, dernek üyesi sporcularla birlikte elde edilen başarı sonrası Vali Ali Çelik’i ziyaret etti. Başarılarından dolayı takımı tebrik eden Vali Çelik, derneğin ve takımın elde ettiği bu başarıdan dolayı büyük gurur duyduğunu söyledi. Vali Çelik, “Kütahya’mızı gururlandıran bu başarı, hem Kütahya Sakatlar Derneği’nin spor alanında gösterdiği çaba ve azmin hem de engellerin aşılabileceğinin güzel bir örneği oldu” dedi.
basılı ve dijital abonelikleriniz için : 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz